Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Tratat De Manipulare: Cum Ajungi Prost Fara Sa Iti Dai Seama" by Marius Florian # eBook PDF Kindle ePub Free

Tratat De Manipulare: Cum Ajungi Prost Fara Sa Iti Dai Seama

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Tratat De Manipulare: Cum Ajungi Prost Fara Sa Iti Dai Seama
  • Author : Marius Florian
  • Release Date : January 15, 2013
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Politics & Current Events,
  • Pages : * pages
  • Size : 3438 KB

Description

"S-au împlinit trei ani de când mă străduiesc să ajung la concluzia dacă ceea ce se întâmplă în spațiul public din România și, în viețile noastre în general, se află în strânsă legătură cu idiocrația sau cu prostia. Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai convins că este vorba de amândouă.

            Nepotrivirile geografice ale țăriÈ™oarei cu vecini mai puÈ›in îndeletniciÈ›i în ale prieteniei, cât È™i nepotrivirile ginecologice cu propria noastră clasă politică, merg mână în mână cu nepotrivirile sociale ale întregului popor, în raport cu restul lumii.

            Motivele conceperii unui astfel de proiect sunt nenumărate, însă există unul principal: paradoxul. Concept aflat într-o periculoasă vecinătate cu prostia, din toate domeniile de activitate din România.

 

Bazate pe situații reale, mărturii, interviuri, confesiuni și analize, rândurile de față au unicul scop de scoatere la lumină a României reale, cea de zi cu zi, care nu apare la mogul, oricare ar fi el. Este România văzută de jos, în sus. Nu reprezintă best-seller-ul unui securist ieșit la pensie, al vreunei vedete din pseudo-showbiz, intelectual sau simplu angajat angajat, ci sunt ideile, convingerile și concluziile puse pe tapet de un om liber. Din vreme ce, democrația à la România, garantează dreptul la exprimare oricărui cetățean, punându-le ulterior pe toate cap la cap și rezultând, inerent, o ciorbă de toată frumusețea, culegerea de față are mari șanse să stârnească printre opozanții concluziilor emise aici exact sentimentul inițial aflat la baza demarării proiectului în cauză: scârba.

            De la inteligență la prostie, de la politică la istorie, de la creÈ™tinism la ateism, de la servicii secrete la mass-media, de la muncă la lene È™i de la speranÈ›a de viață la cea de moarte, vom vedea împreună cine È™i, mai ales, de ce condamnă românii la rolul de câine surd la vânătoare È™i, mai exact, la cel de pion caraghios È™i patetic pe tabla de È™ah a noilor imperii.

            Autorul”


PDF Ebook Download "Tratat De Manipulare: Cum Ajungi Prost Fara Sa Iti Dai Seama" Online ePub Kindle